Хуан Мартин Дел Потро загатна в интервю след участието си

...
Хуан Мартин Дел Потро загатна в интервю след участието си
Коментари Харесай

Официално: Хуан Мартин дел Потро се оттегли от турнира в Рио де Жанейро

Хуан Мартин Дел Потро загатна в изявление след присъединяване си на Argentina Open, че е евентуално да не се включи в надпреварта, състояща се в Рио де Жанейро през идната седмица. Днес публично стана ясно, че Кулата от Тандил пропуща надпреварта, а това значи, че в случай че не промени в началото взетото си решение, аржентиският играч повече в никакъв случай няма да бъде забелязан в деяние на професионалната сцена.

Все още коментар от страна на Дел По отсъства, само че по-рано през месеца той показа, че възнамерява да вземе присъединяване в Argentina Open и Rio Open, преди да постави публично завършек на професионалната си кариера. Болката обаче е повода Хуан Мартин да не извърши първичните си проекти и наподобява, че подследното присъединяване на аржентинеца в ATP Тура се състоя през тази седмица в Буенос Айрес, където той отстъпи в поредни сетове на своя съотечественик Федерико Делбонис.

Official: Juan Martin del Potro has withdrawn from Rio Open. It seems that his match against Federico Delbonis in Buenos Aires was the last one in Delpo’s professional career.
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР