Хуан Мартин Дел Потро ще бъде съперник на Григор Димитров

...
Хуан Мартин Дел Потро ще бъде съперник на Григор Димитров
Коментари Харесай

Дел Потро е следващия съперник на Григор Димитров в Синсинати

Хуан Мартин Дел Потро ще бъде противник на Григор Димитров в третия кръг от шампионата в Синсинати. Аржентинецът се оправи с квалификанта от америка Мичъл Крюгер 6:4, 6:4 за 1.41 часа и продължава напред.

Дел Потро игра безапелационно против 23-годишния Крюгер и не позволи нито един пробив, въпреки че даде пет благоприятни условия на противника си. Аржентинецът имаше някои запаси при началния си удар.

Бившият №4 в света е един от най-трудните тенисисти за Димитров в кариерата му. Аржентинецът има пет победи от пет конфликта с българскина. За последно двамата се срещнаха на шампионата в Рим тази година, когато Дел Потро надви с 3:6, 6:2, 6:3.

Все още уредниците не са оповестили програмата за утрешния ден и началния час на дуела не е явен.

 Григор Димитров похвали Александър Зверев пред формалния уебсайт на ATP.
© Reuters

Григор Димитров похвали Александър Зверев пред формалния уебсайт на ATP.

Междувременно Григор Димитров отдаде заслуженото на Александър Зверев за формата, в която се намира германецът. Българският тенисист беше един от интервюираните за невероятния напредък на 20-годишния Зверев през 2017 година

" Той е необикновен гений и играе страховит тенис. За никого не е изненада, че печели, само че го прави с доста зряла игра ", разяснява Димитров.

Зверев към този момент завоюва две трофеи в от сериите " Мастърс " в категорията АТП 1000 – в Рим и Монреал, а в този момент е считан за един от любимците и в Синсинати, като е подложен под №4.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР