https://lamqta.comОвен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
https://lamqta.comОвен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Овен: Не позволявайте на финансовите притеснения да нарушат плановете Ви

https://lamqta.com

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

 
Телец
Около Вас е доста шумно, само че сега това изобщо не Ви притегля. Цялата тази витаеща към Вас сила не Ви е по този начин забавна, както личните Ви мисли и хрумвания. Почти сте подготвени да стигнете до сериозен извод и се нуждаете единствено от малко време, в което да останете на саме със себе си, с цел да стабилизирате проектите си. Не прибързвайте и не се полъгвайте по непознати упования. Дори и да не Ви е свойнствено, да се отклонявате от дейни дейности, сега това е верния ход. Той ще Ви даде забележими вероятности.

Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.

Рак
През този ден за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, вярно, и се стремите към бтдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се коства, че нещо неуловимо се е трансформирало и в този момент тласка нещата на назад.

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион
През този ден на Вашия обичан човек ще се наложи да Ви лекува от душевни рани с помощтта на любовния елексир и хапчете от вицове. Такова влияние доста бързо и ефикасно ще Ви помогне, а в случай че това не се случи, ще се наложи да прибегнете към последна мярка - лекуване с усамотяване.

Стрелец
Днес ще би трябвало да деянията чудеса от устойчивост и непримиримост.Те ще са Ви повече от нужни при общуването с Вашия обичан човек, въпреки че през този ден дадената задача напълно няма да може да бъде наречена лека. Ако се справите с нея, можете самоуверено да си подарите орден. Макар и шоколаден.

Козирог
Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техничес
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР