https://lamqta.com/Овен Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в

...
https://lamqta.com/Овен Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в
Коментари Харесай

Рак: Денят е подходящ за общуване с началството

https://lamqta.com/

Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново.

Телец
Има какво да кажете, а това са все доста съществени неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в връзките с другите хора, изключително в персоналните, и се постарайте да ги оживите. Направете по този начин, че всяка Ваша дума да демонстрира подготвеност да се сближите още повече. Но в случай че не сте прекомерно заинтересувани от тези връзки, не си заслужава да се занимавате с тях изобщо. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!

Близнаци
Каквото и да вършиме през днешния ден, резултата напълно няма да Ви интересува. За разлика от процеса. Това ще е по този начин, тъй като процесът ще бъде неразривно обвързван с Вашия обичан човек, с неговата компания и през този ден ще Ви оказва извънредно удобно влияние. Дори той да е паралелно с Вас единствено въображаемо...

Рак
Денят е подобаващ за другарство с началството и за разискване на настоящи задания. Ще може да изразите своето мнение и да го обосновете, привеждайки рационални обстоятелства и доводи. От сутринта могат да зародят нови хрумвания, само че би трябвало да се откажете от тяхното насърчаване през този ден. Времето е уместно за интелектуална работа, а също за другарство и за литературно творчество. Приятел може да Ви довери някаква загадка.

Лъв
Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.

Дева
Днес доста ще Ви се желае да се пожалите на своя обичан човек от несправедливостта на ориста във връзка с Вас, само че надали той ще разбере Вашата тъга в цялостен размер и да Ви утеши по подобаващ метод. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко независимо?

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.

Скорпион
Този ден може да бъде за Вас освен тежък, само че и рисков. Действайки преждевременно и развълнувано, рискувате да навредите освен на себе си, само че и на другите. Нервните пренатоварвания може да доведат до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избягвате стресовите обстановки. Не се занимавайте с екстремални типове спорт. В общуването проявявайте внимание и нерешителност. Не допускайте хора от Вашето обграждане да се възползват от желанието Ви да помагате, или от Вашата безкористност. Не се намесвайте в работите на своите близки, без това да е извънредно належащо. Те са в положение изцяло независимо да се оправят със своите проблеми, а препоръките Ви надали биха били възприети вярно.

Стрелец
Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и напълно не Ви е безразлично по какъв начин се усещат, и какво е тяхното въодушевление. Няма да Ви е все едно, в случай че някой от тях се тормози за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може искрено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие задоволително поддръжка? Ако отговорът Ви е „ не ”, може би просто сте не запомнили, да поискате помощ. Днес е уместно време, да си дадете сметка, изказвате ли, въпреки и от време на време, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат предпочитание въпреки понякога да Ви оказват помощ.

Козирог
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.

Водолей
Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура.... Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време....

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР