https://lamqta.com/Овен Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
https://lamqta.com/Овен Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Хороскоп за една зодия днес: Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан

https://lamqta.com/

Овен
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях... 

``
реклама
 
Телец
Безспорно, хората са значими един за различен, само че за Вас хората са доста значими. От взаимоотношението си с близките, черпите сили и сила, въпреки че, в полза на истината, и този източник не е дълбок. Обезателно би трябвало да бъдете въвлечени в свят, обитаем с хора, с цел да чувствате задоволство. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до какъв брой в действителност сте задоволени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или много хрумвания, по какъв начин най-удачно да подобрите обстановката.

Близнаци
Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....

Рак
Денят ще се окаже извънредно спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, само че ще постъпите по своему и ще бъдете напълно прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава опция да обсъдите доста вълнуващи въпроси. Бъдете откровени и не се съмнявайте, че Ви схващат вярно. Освен това денят е подобаващ и за огромни покупки.

Лъв
Не можете да обясните нито на себе си, нито на другите, тъй като обичате този човек. Но ето, обичате го! Днес ще разберете това изключително ясно. Впрочем, хората споделят, че в случай че можете да кажете „ защо ” и „ за какво ” - това не е обич. Така че не си заслужава толкоз да се задълбочавате. Просто обичайте!

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да подържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще се стори, че не сте напълно откровени с него: желаете по някакъв метод да го излъжете, или да му внушите позиция, към която не се придържате. Постарайте се да го разубедите, а в случай че е прав, действайте малко по-изящно.В името на реализиране на набелязаната цел-може...

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Днес ще Ви бъде ярко и топло на душата единствено от това, че на света има един човек, който обичате. Не е толкоз значимо, дали Ви се дава отговор с реципрочност - просто ще изживеете един ден, изпълнен с усеща. А повече не е нужно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР