HSE и GP се извиниха на майката на шестгодишно момче

...
HSE и GP се извиниха на майката на шестгодишно момче
Коментари Харесай

Момче, което имаше батерия, заседнала в гърлото и не получи рентгенова снимка в продължение на 9 дни, урежда дело срещу HSE и GP

HSE и GP се извиниха на майката на шестгодишно момче за лекуване, подложено на нейния дребен наследник, откакто погълна батерия с бутон.

Аарон Сикорски беше единствено на 13 месеца, когато погълна батерията, до момента в който играеше вкъщи, само че Върховният съд разбра, че това е било девет дни и половина преди е направена рентгенова фотография на гръдния панер макар визитите при неговия персонален доктор и отделението по незабавна помощ на университетската болница в Голуей.

Неговият юрист Деймиън Хигинс SC сподели пред Върховния съд, че батерията е елементарна кръгла батерия, употребена в часовници и калкулатори, само че може да реагира със слюнката, причинявайки химическа реакция, която изгаря хранопровода. Трябва да се потърси здравна помощ в границите на 48 часа.

Адвокатът сподели, че момчето се е наложило да претърпи незабавна интервенция за изваждане на батерията, както и спомагателна реконструктивна интервенция на хранопровода.

Той остана в болница в продължение на три седмици, откакто е прекарал извес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР