HSBC планира да повиши лихвите по ипотечните кредити от утре

...
HSBC планира да повиши лихвите по ипотечните кредити от утре
Коментари Харесай

HSBC ще повиши лихвите по ипотечните кредити „всеобхватно“ от утре като „удар с чук“ върху пазара

HSBC възнамерява да увеличи лихвите по ипотечните заеми от на следващия ден в това, което се разказва като „ следващ удар с чук “ върху жилищния пазар в Обединеното кралство.

Този ход следва сходни решения на Santander, Coventry и TSB по-рано тази седмица. Въпреки че към момента не е известно какъв брой ще се покачат тези лихвени проценти, те ще окажат въздействие както на актуалните, по този начин и на новите локални клиенти във всички съществени категории заем към стойност и закрепен период. Покачващите се суап проценти наподобява стоят зад тези нараствания. Тези лихви въздействат на това какъв брой коства на кредиторите да дават ипотеки.

Кати Ийтънтън, експерт по ипотеки и отбрана в Lifetime Wealth Management, сподели за Newspage news: „ Увеличаването на лихвите на HSBC ще бъде последният гвоздей в ковчега за потребителите доверие както в банковата система, по този начин и в това държавно управление “. Тя добави: „ Лихвите са на всички места, Банката на Англия наподобява подценява действителността на рецесията с разноските за живот и скорошното известие за р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР