Хроничният стрес и постоянната упорита болка е истински кошмар за

...
Хроничният стрес и постоянната упорита болка е истински кошмар за
Коментари Харесай

Край на хроничната болка с този лесен метод

Хроничният стрес и непрекъснатата упорита болежка е същински призрачен сън за актуалното общество. Той нормално се развива последователно с доста струпване и съумява да съсипе цялостното здравословно положение на човек. 

Най-добрите домашни лекове при болки в ушите
Възпалението на ухото може да бъде доста неприятно, тъй че в случай че се борите с него, несъмнено търсите облекчение на болката. Какво е на...

Състоянията, които идват от хроничния стрес не са единствено прочувствени проблеми и отмалялост, само че и съществени здравословни проблеми, свързани със стомаха, главата, гърба и т.н. 

Един от най-известните и сполучливи способи, които можете да употребявате за справяне с хроничния стрес, е посредством масажирането на една избрана точка на тялото. Тя се назовава точката " Фън Чи " или " Точката на Конфуций ", която се намира на тила, под тилната кост в ямката. Единственото, което би трябвало да извършите е, с нежни кръгови придвижвания с пръст да масажирате в посока на часовниковата стрелка към 5 минути.

Можете да я намерите и от лявата, и от дясната страна на главата и според от това дали сте левичар или десничар да масажирате с ръка, като в случай че сте с по-силни ръце, можете да повлияете и върху двете по едно и също време.

Ако усещате болки в краката нощем, НЕЗАБАВНО направете това
Много може да се окажат аргументите за това вечер да усещате съвсем непоносими болки в краката. Често пъти това се дължи на прекомерната прочие..

С нея можете да облекчите спазмите, както в чревния тракт, по този начин и жлъчния мехур, защото тя стои върху неговия енергиен канал. 

Също по този начин несъмнено може да облекчи и главоболието, болката в очите, световъртеж, загуба на слух, нараснало кръвно налягане и т.н. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР