Христо Захариев записа втория си пореден дабъл-дабъл. Крилото на Левски

...
Христо Захариев записа втория си пореден дабъл-дабъл. Крилото на Левски
Коментари Харесай

Захариев: Контролирахме мача през цялото време

Христо Захариев записа втория си следващ " дабъл-дабъл ". Крилото на Левски Лукойл приключи с 23 точки и 14 битки при успеха на " сините " над Академик (Пловдив) със 71:84.
" Аз съм удовлетворен от днешния мач. Като цяло, играхме добре, първоначално поведохме с 15 точки, само че те не се предадоха. Ние леко се отпуснахме, те се върнаха в мача и стана нервно. Контролирахме през дуела от самото начало и съм удовлетворен от успеха.

Без почитатели няма атмосфера, губи се домакинското преимущество. Аз мисля, че играем по-добре у дома, въпреки двете провали. Определено неналичието на почитатели въздейства доста и се губи този фактор, в който публиката те поддържа и ти дава сила.

Доста огромна отмалялост се натрупа, изиграхме два мача за 48 часа. Липсват ни двама съществени играчи, уповавам се скоро те да се възстановят. Все отново каквото е за нас, такова е и за тях. И те изиграха тежък мач с Рилски. Сега ще си починем и ще се приготвим за Ямбол ", сподели Захариев в ефира на Max Sport 2 след мача.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР