Христо Йовов е бил предложен за изпълнителен директор в Левски,

...
Христо Йовов е бил предложен за изпълнителен директор в Левски,
Коментари Харесай

Наско Сираков не иска Йовов за директор в Левски

Христо Йовов е бил препоръчан за изпълнителен шеф в Левски, само че концепцията е била отхвърлена от Наско Сираков, твърди " Тема спорт ".

Предложението е пристигнало на неотдавнашна среща, инициирана от някои известни и авторитетни ентусиасти на сините, които имат контакт както с Бижутера, по този начин и с сегашния собственик на контролния пакет акции на клуба. Йовов не е бил на диалога, който се е състоял в наличието на тогавашния изпълнителен шеф Павел Колев. Последният стартира работа в УЕФА.
 Малмьо подвигна офертата за звездата на Левски Найджъл Робърта
Малмьо подвигна офертата за звездата на Левски Найджъл Робърта

Шведският първенец към този момент е подготвен да заплати 850 хиляди евро за нидерландеца

Любопитното е, че Наско Сираков не е поискал да работи с Йовов, а след това Бижутера дал да се разбере, че също не храни положителни усеща към сегашния притежател на клуба. Самият Йовов също бе собственик на огромен пакет акции на на хартия във времето сред прехвърлянето на властта сред Спас Русев и Васил Божков

В момента се разисква вид, при който Павел Колев да продължи да работи на " Герена ", а работата му към УЕФА първоначално да е отдалечено от София. Той чака и първи дежурства като пратеник на мачовете от Шампионска лига на 16 февруари.

Развитие към назначение на състезателен шеф към този миг няма.
 Левски чака нов футболист през днешния ден
Левски чака нов футболист през днешния ден

Нидерландец на проби
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР