Христо Терзийски от ПП ГЕРБ заяви от трибуната на НС,

...
Христо Терзийски от ПП ГЕРБ заяви от трибуната на НС,
Коментари Харесай

Христо Терзийски: С парите предвидени за МВР в Бюджет 2022, България може да се превърне в тревожен пример

Христо Терзийски от Политическа партия ГЕРБ съобщи от трибуната на Народно събрание, че бюджет 2022 и плануваното в него за структурите на Министерство на вътрешните работи ще трансформира България в обезпокоителен образец и ще прекъсне всичко, което последните три държавни управления са създали за чиновниците в системата.

„Това нарастване, което ние предлагаме от 15 % има за цел да продължи наклонността, която бе стартирана от предходните три държавни управления.  Имайте поради, че чиновниците в системата на Министерство на вътрешните работи са изложени на висок корупционен напън и за това е значимо, те да получават почтено и съответно възнаграждение.“, сподели още Терзийски.

Депутатът от ГЕРБ добави още, недофинасирането на Министерство на вътрешните работи, както и недоверието, което показва държавното управление на Кирил Петков поврежда съществено престижа на всички чиновници на системата.  Той акцентира и значимостта на тези структури, за които страната е длъжна да се грижи, тъй като са точно те подсигуряват сигурността и.

Терзийски прикани сътрудниците си да поддържат предлагането,  направено от парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР