Христо Стоичков си е харесал приказна къща, намираща се в

...
Христо Стоичков си е харесал приказна къща, намираща се в
Коментари Харесай

Стоичков си хареса нещо за 1 милион долара, вижте какво

Христо Стоичков си е харесал приказна къща, намираща се в баровски квартал в Маями. Както е известно, най-титулуваният български футболист за всички времена живее и работи там.
Той на няколко пъти е бил в парцела с повърхност над 200 квадратни метра и 2 декара двор. Палатът е благосъстоятелност на американец, който е прочут на Ицо от времето, когато беше футболист на Чикаго Файър. Човекът желал да продаде къщата си и на първо време я предложил на Камата. На Ицо обаче парите му се сторили много и към момента се колебаел дали да ги извади. Запознати настояват, че в случай че се стигне до договорка, Ицо ще завещае парцела на някоя от двете си дъщери Михаела и Христина.
„ Много е хубаво мястото. Първо се намира в извънредно готин квартал – безшумно и умерено е. Освен това самата постройка е неповторима. Строена е  преди по-малко от 10 години, само че на притежателя му се постанова да напусне Флорида и Маями и заради тази причина желае да продава ”, обясниха източници на вестник „ ШОУ ”.
Къщата била дълга и на два етажа, като в нея имало всички вероятни екстри. Включително и закрит басейн. Такъв се кипрел и навън – в огромния двор.
Съпругата на Стоичков – Мариана, също ахнала, виждайки страхотния разкош. Тя обаче нямала думата в фамилията, когато нещата опирали до пари.
„ То по принцип се знае, че дамата командва у дома. Така e и в Стоичкови. Но с финансите се занимава единствено и само Ицо. Причината е повече от ясна – той цялостни дома си с огромните пари ”, разясняват близки до единствения българин, спечелил „ Златната топка ” за най-хубав футболист на Европа.
На всичко от горната страна въпросната къща се намирала покрай квартала, в който се намира офисът на телевизионния канал „ Телевиса ”. Именно там към този момент от много време Христо Стоичков работи като анализатор, коментатор и водещ на спортно предаване.
„ На Ицо доста му харесва в Маями. Първо, хората го ценят и почитат. Не може да си визиите какъв брой висок е рейтингът му в малкия екран. Освен това се усеща спокоен и в свои води, макар че на пръв взор работата му наподобява напрегната и стресираща ”, прибавят осведомени на вестника на народа.  
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР