Христо Стоичков ще получи трета Златна обувка в кариерата си.

...
Христо Стоичков ще получи трета Златна обувка в кариерата си.
Коментари Харесай

Христо Стоичков получава трета Златна обувка

Христо Стоичков ще получи трета " Златна обувка " в кариерата си. Точно четвърт век, откакто стана голмайстор №1 на международното състезание САЩ'94, още веднъж в Северна Америка най-великият български футболист ще бъде отличен. Не от ФИФА или УЕФА, а от свои почитатели. Българската общественост в Торонто се е провела да направи подаръка на Стоичков. А ще има и още една " Златна обувка ", която основният воин би трябвало да връчи. Все още не се знае по какъв метод ще бъде избран нейният джентълмен.

За трети път през годината Стоичков ще показа на " непознат терен " своята биография " Историята ". Дебютът зад граница беше през февруари в Лондон пред 2000 души, още повече се събраха през месец май в Чикаго. Сега българите в Торонто дават обещание да не останат " по-назад в класирането ". Събитието ще е в една от най-луксозните зали " Парамаунт Ивенспейс " в канадския мегаполис. От България поради най-разпознаваемия българин по света пристигна и известният артист Христо Гърбов. Носителят на премията " Аскер " ще опише за първи път пред българите в Торонто своя история със Стоичков, която още никой не е чувал.

Канада ще даде старт на четвъртото издание на " Историята " в последната година. Книгата, написана взаимно с Владимир Памуков и издадена от " Софтпрес ", се трансформира в безспорния шлагер и в името на върха към този момент има 70 000 тираж. А до края на годината следва и старта на турнето с превод на книгата на непознат език. Първата спирка ще е на 26 ноември във Варшава. Там именитият №8 ще показа " Историята " пред полска аудитория, а на идващия ден ще има среща и с българската общественост. За края на годината е планувана предколедна обиколка в Кърджали, Шумен и Габрово.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР