Христо Стоичков ще отбележи 53-ия си рожден ден днес в

...
Христо Стоичков ще отбележи 53-ия си рожден ден днес в
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Мбапе ми каза, че си е поставил голяма цел

Христо Стоичков ще означи 53-ия си рожден ден през днешния ден в Париж, където го водиха професионалните му задължения.

Ето какво сподели Камата пред Нова телевизия:

" Засега съумявам и съм доста удовлетворен. Правя това, което ми харесва. Когато навърших 50 години споделих, че преди съм живял доста интензивно.
 Христо Стоичков чества 53-и рожден ден
Камата на 53!

В момента Стоичков се радва на триумфа на автобиографичната си книга

Прекарвам извънредно време с футболистите, с които върша изявленията. Аз съм си аз и се се приготвям по малко по-различен метод. Опитах да направя по този начин, че моите въпроси да са малко по-различни. Трябва да знаеш малко и от историята на индивида, който интервюирам. Не ме интересува персоналния живот на хората. Не мога да си разреша да задам въпрос, който не е комфортен, тъй като съм го изживял това.
 Снимка 394924
Източник:

Не изпитвам носталгия. Аз 2003-а година се разсъниха сутринта, целунах си обувките, с които бях играл предходния мач и споделих, че бях до тук ", показа Христо Стоичков.

За работните си срещи в Париж, той разкри:

" С Джиджи Буфон имах опцията да бъдем в една съблекалня в далечната 1995-а. Винаги си загатваме нещата, които сме претърпяли. Той желае да покаже на младите, че възрастта не играе и на тази възраст може да бъде номер 1. Мбапе сподели, че си е сложил една огромна цел. Каза, че един ден желае да вземе Златна топка, както аз през 1994 година.

Днес е малко по-специален ден за мен, тъй като на 7-и имам годишнина от сватбата, а през днешния ден рожден ден ", добави Стоичков, а във връзка най-скъпият подарък сподели, че ще е целувка на внучката му.
 ЦСКА честити рождения ден на Христо Стоичков
ЦСКА честити рождения ден на Христо Стоичков

" Пожелаваме на Стоичков доста здраве, благополучие, персонални и професионални триумфи! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР