Христо Стоичков се превърна в легенда на Барселона. Спечели Шампионската

...
Христо Стоичков се превърна в легенда на Барселона. Спечели Шампионската
Коментари Харесай

След Стоичков и Джошкун: Две българки защитават цветовете и емблемата на Барса!

Христо Стоичков се трансформира в легенда на Барселона. Спечели Шампионската лига и Златната топка като футболист на каталунския гранд. Камата е измежду най-големите любимци на почитателите. Дори по-младите от тях го обичат мощно, макар че са го гледали единствено на запис. Ицо е същинска иституция в Барса.

След него в клуба имаше различен българин. Йоско Теменужков-Джошкун се представяше на равнище в школата Ла Масия и вкара много голове, само че по този начин и не проби в първия тим. Той се раздели с Барселона и в този момент е част от британския Лийдс.
 Снимка 441227
Източник:

В момента на " Камп Ноу " има две българки. Наши сънароднички пазят цветовете и емблемата на клуба. Казват се Виктория Яворова и Добринка Христова . Виктория е на 16 години и е нападател във футболната школа на Барса за девойки и девойки. Вики вкарва голове за " блаугранас ", подвига купи и се е устремила към първия тим.

С Доби Христова ви запознахме от дълго време. Тя е емблематична фенка на Барселона, която не пропуща мач на тима, пътува с Меси и компания на всички места. Преди години пловдивчанката отпътува да работи в Испания. Установява се в Мадрид. Работи на няколко места, с цел да сбъдва своята фантазия - да бъде на всички места до обичания отбор на Барса. Дори и най-големите фантазии се сбъдват . Дамата е образец за това. Преди месеци госпожа Христова изненадващо получава покана от най-високо равнище да стартира работа в клуба. От 20 дни насам тя е хазаин на хокейните тимове на " блаугранас " , а по време на всеки футболен мач е в ложата - този път не с фенска тениска и шалче, а в униформа.
 Снимка 441228
Източник:

Да, фантазиите се сбъдват. Трябва да имаме вяра в тях и да ги преследваме...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР