Христо Стоичков се извини, че спомена сина на вицепремиера на

...
Христо Стоичков се извини, че спомена сина на вицепремиера на
Коментари Харесай

Стоичков се извини за споменаването на сина на испанския вицепремиер

Христо Стоичков се извини, че загатна сина на вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария при нападките си във връзка с извършения референдум в Каталуния.

Преди ден Камата обществено упрекна Сорая Саенс де Сантамария във франкизъм и изиска оставката й поради дейностите на полицията по време на допитването за самостоятелност в неделя. В отговор вицепремиерът разгласи, че ще съди именития български футболист.

" Живял съм дълги години в Каталуня имам доста другари там. Това, което се случи, беше проява на франкизъм. Все още съм засегнат. Изображенията приказват сами по себе си. Кръв и принуждение, принуждение против почтени хора. Единственото, за което откровено скърбя, е, че загатнах сина на вицепремиера. С ръка на сърцето се оправдавам за думите си. Съжалявам, че загатнах детето, което няма ни най-малка виновност за случилото се ", сподели Стоичков.

" Въпреки всичко фотосите демонстрират всичко неприятно, което се случи в Каталуния. Не претърпявам никого, който се отнася неприятно с хората от Каталуния. Да живее Каталуния и нищо повече ", добави Камата.



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР