Христо Стоичков разкри тайната на успешния брак Христо Стоичков, който днес

...
Христо Стоичков разкри тайната на успешния брак
Христо Стоичков, който днес
Коментари Харесай

Христо Стоичков призова хората: Сложете си ваксина!

Христо Стоичков разкри тайната на сполучливия брак
Христо Стоичков, който през днешния ден чества своя 56-ти рожден ден, даде особено изявление по този мотив. Футболната легенда на България съобщи и своето отношение към най-горещата тематика през последните две години в целия свят. А точно – би трябвало ли да имунизираме срещу Ковид-19 или не. Този въпрос провокира доста разногласия измежду обществото.

Стоичков е безапелационен, че всички хора би трябвало да са виновни както към себе си, по този начин и към другите, и би трябвало да се имунизират. Според него това е верният път да се оправим с пандемията от ковид, която към този момент две години върлува по целия свят и лиши хиляди човешки животи.

Камата разясни, че към този момент има и бустерна доза. Стоичков показа, че когато се е заразил с Ковид-19 е бил единствено с две дози, а бустерната е сложил по-късно. Според футболната легенда той е изкарал подлия вирус доста леко, точно тъй като се е ваксинирал.

Камата съобщи още, че няма неимунизиран другар, както и че заобикаля да се среща с неимунизирани хора, тъй като се пробва да защищити околните си от Ковид-19.
 Христо Стоичков прикани хората да се имунизират против ковид сн. nova.bg
Христо Стоичков прикани хората да се имунизират против ковид сн. nova.bg

Христо разкри и тайната на сполучливия си брак. Вчера той и брачната половинка му Марияна отпразнуваха годишнина от сватбата си. Футболната легенда на България показа, че с половинката му в никакъв случай не са имали проблеми и постоянно са били едно заедно семейство. А тайната на сполучливия брак съгласно него са компромисите и уважението.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР