Христо Стоичков подписа за ден 2000 книги!Звучи невероятно, но е

...
Христо Стоичков подписа за ден 2000 книги!Звучи невероятно, но е
Коментари Харесай

Стоичков подписва 2000 книги за ден


Христо Стоичков подписа за ден 2000 книги!

Звучи необикновено, само че е реалност. Още с кацането на българска земя от Лондон кавалерът на „ Златната топка “ видя стая в хотел „ Маринела “, където със златен писец трябваше да постави 300 подписа. В неделния ден подписването продължи на „ шеста скорост “. Повечето екземпляри от автобиографията „ Историята “ са поименни и надлежно всеки с персонално благопожелание.

Стоичков чака над 300 посетители на промоцията на своята книга в зала „ София “ на столичния хотел. Между тях са и доста именити персони от „ Левски “ – тим, който постоянно е бил противник на Камата. „ Аз не разделям приятелите си “, отсече Стоичков при правенето на листата.

Хотел „ Маринела “ ще одобри същинска плеада от спортни звезди на България – олимпийски, международни и европейски първенци. Чака се целият футболен отбор на ЦСКА, където най-известният българин по света е съакционер. Сред гостите ще бъдат доста известни персони от политиката, бизнеса и културата.



Пресконференцията и презентацията ще бъдат излъчени даже непосредствено по Българска национална телевизия 1, който взе извънредните права. Веднага след края Стоичков отпътува за Маями, където работи като анализатор на американския тв колос „ Унивижън “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР