Христо Стоичков отново се появи на Камп Ноу със Златната

...
Христо Стоичков отново се появи на Камп Ноу със Златната
Коментари Харесай

Стоичков се появи със "Златната топка", но не донесе късмет на "Барселона"

Христо Стоичков още веднъж се появи на " Камп Ноу " със " Златната топка " в ръце и обра овациите на публиката! Този път обаче Камата не сподели оценката, което завоюва през 1994 година след лудото американско лято, а връчи наградата на определената за №1 на 2021 година при дамите Алексия Путеяс.

Родната легенда награди и най-хубавия млад състезател в света - Педри.

El caluroso aplauso a por su Trofeo Kopa
Camp Nou
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es)

Присъствието на Стоичков обаче не донесе шанс на каталунския гранд. " Барселона " позволи първа загуба под управлението на Шави.

" Блаугранас " отстъпиха с 0:1 на " Бетис " в мач от 16-ия кръг на Примера дивисион и заемат седмото място във краткотрайното класиране с актив от 23 точки - на 7 от Топ 4 и цели 13 зад водача " Реал " Мадрид.

Единствения гол довечера осъществя Хуанми в 79' и се погрижи " Бетис " да си тръгне с победа от " Камп Ноу " за първи път от 27 години насам.

Снимка: Getty Images

Друга неприятна вест за Шави беше насилствената промяна на Гави, който получи тежък удар в главата и се сътвори усещане, че е получил разтърсване.

В сряда по bTV Action следва доста значим мач в Шампионската лига за " Барселона ", който се нуждае от победа като посетител на " Байерн " Мюнхен, с цел да е сигурен участник на осминафиналите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР