Христо Стоичков отхвърли възможността да вдигне телефона при обаждане от

...
Христо Стоичков отхвърли възможността да вдигне телефона при обаждане от
Коментари Харесай

Стоичков пред bTV: Аз съм Христо, а не Христос

Христо Стоичков отхвърли опцията да вдигне телефона при позвъняване от Любослав Пенев поради отсъствието на последния от мача във връзка 50-годишнината на носителя на " Златна топка " за 1994 година Това разкри именития футболист в предаването " 120 минути ". Стоичков показа в студиото книгата си и приказва за своя престой в " Барселона ".

" Аз съм благополучен поначало. Така съм се родил. ", стартира легендата. Попитан за ниската си първа заплата в каталунския клуб, Стоичков съобщи, че финансовата страна не е била от първостепенна значимост за него.

" Моятa централизация беше да играя футбол. Аз имам управител, който се занимава с тия въпроси. Исках да прокарам моя път и да знаят, че една дребна България е отгледала футболист, който ще радва хиляди хора. ", показа един от героите в Съединени американски щати '94.
Снимка: bTV
На въпрос дали, в случай че може да върне времето обратно, още веднъж би изрекъл " България нищо не ми е дала... ", както в оня миг на афект, Стоичков отговори в типичния си жанр:

" Казал съм го сега, в точния миг, на точните хора, които пристигнаха и желаеха да създадат имидж на мой тил. Да критикуваш, да те търсят, да ти забранят, няма късмет да ми го направиш това за мен. Затова изрекох това, което изрекох, и доста пъти съм казвал " Да, сгреших... ". Ако могат да го изтрият, да го изтрият, само че думите остават. Тази неточност е там. Ако ги боли... и в този момент дойдат отново против мен, отново ще им го отпера. По същия метод. "

Цялото посещение на Стоичков в " 120 минути ":

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР