Христо Стоичков не смята, че Антоан Гризман има място в

...
Христо Стоичков не смята, че Антоан Гризман има място в
Коментари Харесай

Стоичков: Гризман няма място в "Барселона"

Христо Стоичков не счита, че Антоан Гризман има място в " Барселона ". Легендата на каталунците и българския футбол е безапелационен, че " блаугранас " би трябвало да се разделят с французина допустимо най-скоро.

" Всеки път, когато Гризман е на терена, " Барселона " играе с 10 индивида. Ако в клуба желаят да създадат нещо в дълготраен проект, би трябвало да го продадат ", сподели Камата пред sportsport.ba, .

" Тринкао и Брейтуейт наложително би трябвало да бъдат в стартовия състав. Не разбирам какво обаче прави там Гризман ", сподели още носителят на " Златната топка ".

Снимка: Reuters

Световният първенец с Франция от мондиала в Русия дойде на " Камп Ноу " през лятото на 2019 година като огромната звезда на " Атлетико " Мадрид, само че досега не оправдава упованията. Каталунците се класираха за финала за Купата на краля, само че отпаднаха още на 1/8-финалите в Шампионската лига. Все още обаче имат шансове за купата в Испания.

Христо Стоичков прекара общо пет години на " Камп Ноу ", като изиграва 214 срещи и има 107 попадения за " Барса ". В рамките на един сезон пробва шанса си с екипа на италианския " Парма " (30 мача, 7 гола), преди да се завърне в Каталуния и да добави нови 41 дуела и 9 гола за каталунците.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР