Христо Стоичков кацна с хеликоптер на Националния стадион Васил Левски.

...
Христо Стоичков кацна с хеликоптер на Националния стадион Васил Левски.
Коментари Харесай

Стоичков, Бербатов и Пената кацнаха с хеликоптер за юбилея

Христо Стоичков кацна с хеликоптер на Националния стадион " Васил Левски ". Там легендата слезе, с цел да гледа ЦСКА-София в семейството на Лудогорец. Мачът е точно на 70-ата годишнина на достоверния ЦСКА.

При Стоичков в хеликоптера бяха Димитър Пенев и Димитър Бербатов. Самият Бербо се похвали, че прави компания на кавалера на " Златната топка " и на Стратега от Мировяне.

Бившият нападател на ЦСКА и Манчестър Юнайтед разгласява фотография преди полета към стадион " Васил Левски ". Към фотоса Бербатов написа: " С легендата Христо Стоичков! ".

Припомняме, че поради присъединяване на Военновъздушни сили на България " Синя " България разгласява гневна декларация, като попита дали всеки може да наема въоръжените сили на България и кой ще заплаща.

Президентът на България Румен Радев също одобри поканата на ЦСКА-София да участва на празника на алените, дружно с военния министър Красен Кралев и Министърът на спорта Красен Кралев. Тримата имаха предложения и от ЦСКА 1948, само че отхвърлиха да отидат на тържеството във Военния клуб. Радев и Каракачанов изпратиха техни представители, а Кралев пренебрегва събитието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР