Христо Стоичков гарантира, че скоро в Борисовата градина ще има

...
Христо Стоичков гарантира, че скоро в Борисовата градина ще има
Коментари Харесай

Стоичков: В Борисовата градина ще има нов стадион

Христо Стоичков подсигурява, че скоро в Борисовата градина ще има нов стадион, заяви БНР. “Камата ” гостува на аления фенклуб в Панагюрище, където показа своята биография “Историята ”. Носителят на Златната топка получи и куп дарове – копие на черешовото топче и знаме с надпис “Свобода или гибел ”.

“Като дребен фантазията ми беше да играя в “А ” група и ЦСКА ми даде тази опция. Кръвта вода не става, сърцето ми постоянно ще е алено. ЦСКА ме направи персона, футболист и постоянно ще съм благодарен. Знаете през какво мина клубът. Преди няколко години дадох името си, с цел да може ЦСКА да се върне на мястото си.

Подкрепяйте тима, както аз го върша от доста надалеч. Заради вас станах подобен, какъвто съм. ЦСКА нов стадион ще има! Никой няма да къса детелинки, няма да реже дървета! Каквото желаят да си приказват всякакви архитекти. Ще приказвам и с Гриша Ганчев. Това е пътят! ЦСКА би трябвало да има нов стадион и ви давам обещание, че ще има ”, съобщи Христо Стоичков. /БГНЕС

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР