Христо Стоичков е присъствал на жребия за световното в Москва,

...
Христо Стоичков е присъствал на жребия за световното в Москва,
Коментари Харесай

Стоичков за Лудогорец: С толкова чужденци няма да имаме национален отбор

Христо Стоичков е участвал на жребия за международното в Москва, където се е видял с хърватския публицист Оливери от " Спортске новости ".

Камата е безапелационен, че Хърватия е доста мощен тим, който може да стигне надалеч в шампионата.

" Шукер, Бобан, Миятович и Хаджи ", дава отговор Стоичков на въпроса кои са най-хубавите играчи на Балканите.

След това се интересува за какво Ивайло Петев е бил уволнен от " Динамо " (Загреб). Получава отговор, че нямамм религия на клуба и играчите.

" Как по този начин, доколкото знам бе в отлични връзки с хората от " Динамо ". Петев е добър треньор, единствено българският футбол не е това, което е. Вижте какво прави " Лудогорец ". Двама българи и останалото са чужденци. Така не можеш да развиеш локалните играчи, да имаш народен тим. Това ти е първенеца. Завиждам на Хърватия, че непрекъснато вадят нови футболисти. Имате добра школа ", добавя Камата.

Според него през днешния ден Красимир Балъков ще коства най-малко 100 милиона евро. Георги Димитров и Петър Жеков също биха били огромни играчи.

Той си признава, че се е опитал да закара Лука Модрич в " Барселона ". Обадил се на Гуардиола да го вземе от " Динамо ", само че испанецът не го послушал. " И отиде в " Тотнъм ", в този момент е в " Реал ", а изпуснахме огромен състезател ", допълви Стоичков. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР