Христо Стоичков е най-големият пропагандатор на България по света и

...
Христо Стоичков е най-големият пропагандатор на България по света и
Коментари Харесай

Братя Аргирови се гушнаха със Стоичков в Пловдив

" Христо Стоичков е най-големият агитатор на България по света и наш другар. Дойдохме де се забележим с него и да го подкрепим в начинанието му при отварянето на негов магазин ".

Това обявиха в Пловдив Благовест и Светослав Аргирови. Те бяха измежду гостите на Камата, който откри в локален мол магазин за спортни артикули, носещ неговото име. Известните музиканти прибавиха, че Стоичков е образец за младежите и са горди, че имат дългогодишно другарство с него. След това си купиха книгата му и футболни топки.

Сред първите, които почетоха фамозния футболист, беше неговият кумир Петър Зехтински. На тържеството участваха някогашните състезатели на " канарчетата " Георги Георгиев, Марин Бакалов, Трифон Пачев, Запрян Раков, Атанас Пашев, Славчо Хорозов и Костадин Костадинов, както и Иван Говедаров и Федя Миков от Локомотив (Пд). Уважиха го и волейболистки от Марица (Пд), а десетки почитатели търпеливо чакаха да се видят с носителя на " Златната топка " за 1994 година

" Винаги съм казвал, че бате Петьо Зехтински е моят кумир във футбола. Аз съм маричанин, желаех доста да играя в Ботев и Локо, само че за жалост не съумях. С техните състезатели бяхме съперници на терена, само че си останахме другари в живота ", заяви  Камата. Той изрази вяра, че от ден на ден деца от цялата страна ще се увличат по спорта, следвайки образеца на своите идоли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР