Христо Стоичков доказа, че в наши дни има легенди, които

...
Христо Стоичков доказа, че в наши дни има легенди, които
Коментари Харесай

Христо Стоичков прави откровено признание

Христо Стоичков потвърди, че в наши дни има митове, които въодушевяват генерации и са мотив за горделивост. Големият футболист даде извънредно искрено изявление за списание.

Всеизвестно е, че Камата рядко приказва пред родни медии. Сега за първи път споделя по какъв начин се усеща в ролята на дядо, приказва за тайната на фамилното благополучие и за футболните си изяви през днешния ден.

Ето какво признава Стоичков пред Umbrella bar magazine за купата " легенда ", която стои паралелно до името му: " Нея съм си я измъчен и заслужил, а брачен партньор, татко и дядо са ми подарък от Бог и постоянно ще се стремя да съм заслужен за тях!

Нямам право да желая повече от това! Благословията ми не е геният, а фамилията! Благодаря на Марияна, че тази левачка не ми коства любовта ни и фамилната идилия.

Много взаимни отстъпки е правила в името на взаимния ни живот и футбола. За следващ път ще й кажа едно голямо " благодаря ", тъй като тайната е в нейната толерантност и отдаденост ".

Христо Стоичков е безапелационен, че страстта да играеш футбол на 51 години, е като на 21-а, както и че пристрастеността и привличането към терена в никакъв случай не остаряват: " Мога единствено да си пожелая един ден да ви споделя какво е чувството на 70 и... "

 Снимка 306731
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР