Христо Стоичков беше един от близките приятели на Диего Марадона.

...
Христо Стоичков беше един от близките приятели на Диего Марадона.
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Лешояди съсипаха Марадона

Христо Стоичков беше един от околните другари на Диего Марадона. Пред NOVA той даде взривяващо изявление, в което приказва за връзките си с аржентинската легенда. Според него лешоядите, които са се навъртали към Марадона през последните години, са го унищожили.

" В последните дни постоянно с сътрудниците си спомняме това, което Диего направи като футболист. Извън терена е доста персонално. Той радваше доста хора и аз съм измежду тях. Най-ярките ми мемоари са от международното състезание през 1986 година.

Няма по какъв начин да не помня и по какъв начин се запознахме в Барселона. Имахме един и същи управител по това време - Хосе-Мария Мингея. Нашето другарство не се купува, и двамата сме бъркали, само че постоянно сме намирали общ език.

Не пристигна в София за моя бенефис и болката от това няма да изчезне. Впоследствие разбрах повода и му простих, тъй като видях сълзите в очите му. Нашето почитание, нашата любов няма да прекъсне. Той постоянно ще остане в сърцето ми.

Благодаря му за всичко. Помня по какъв начин одобри моето семейство - майка, татко ми - господ да го елементарни, брат ми. Играеше в Селия, отидохме на посетители и останахме в тях.

В последните години Диего не беше този, който всички познавахме. Промени се дефинитивно, затвори се в себе си. От репортажите за него виждахме в какво положение е. Мисля, че Господ направи най-хубавото да си го прибере горе. И Господ видя, че не може по този начин Диего да продължава да се мъчи и си го прибра на умерено.

За мен е същински другар. Приятел без граници. Жалко, не успяхме да го предпазим. Около него имаше доста лешояди с костюми и вратовръзки, които единствено използваха името му и това беше огромната му неточност ", разяснява Стоичков.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР