Христо Русев и Владислав Георгиев, съсобственици и управители на НС1

...
Христо Русев и Владислав Георгиев, съсобственици и управители на НС1
Коментари Харесай

Гост-лекция на Scala Hosting пред студентите от MBA Стратегическо управление

Христо Русев и Владислав Георгиев, съсобственици и шефове на НС1 АД/Scala Hosting, гостуваха на студентите от MBA Стратегическо ръководство с лекция, отдадена на тактиката на напредък и интернационализация посредством нововъведения на една дребна българска компания, която съумява да се конкурира с най-големите компании в света в хостинг бранша. е българската компания на Христо и Владислав, а – американската и световният им бранд. Forbes ги разгласи за предлагащи (топ 5 в света за май 2022 г.). Именно VPS услугите и новаторският артикул (контролен панел за ръководство на виртуални частни сървъри) ги изстрелват в международната орбита. TechRadar даже афишира Spanel за “best cPanel ”.
 web-hosting-2020
Скала хостинг работи в 120 страни и има над 50 000 клиента, които хостват над 700 000 уеб страницата на техните сървъри. Част от растежа и триумфа на Скала хостинг се дължи на обстоятелството, че съумяват да се преборят да бъдат извънреден сътрудник на Joomla във VPS сегмента от януари 2021 и до в този момент.

Във века на световния аутсорсинг и тактиките на изнасяне на от ден на ден работа от веригата на прибавяне на основна стойност Скала хостинг твърди, че си вършат всичко належащо сами. Подобни тактики употребяват и други български компании, които са международни водачи в техните ниши. Дали идва време за преоценка на аутсорсинга?

В лекцията си господин Русев описа за разликите в пазарните тактики на Скала хостинг и съперниците ѝ, фокусирайки се върху създаването на програмен продукт вътре в компанията, а не за лицензи и реклама, а господин Георгиев проучва движещите сили в хостинг промишлеността. Домакин на лекцията беше доцент доктор Тодор Ялъмов, шеф на магистърската стратегия.

Интерес провокира и специфичният проект за, посредством който Скала хостинг „ образова “ геймърите (вкл. деца) на главните концепции на облачните услуги и виртуални частни сървъри. Майнкрафт с изключение на известна игра е към този момент и налагаща се платформа за геймификация на образованието, в това число посредством профилиран курс, воден от доцент доктор Тодор Ялъмов, в Министерство на правосъдието „ в Стопанския факултет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР