Христо Петров-Ицо Хазарта и проф. Николай Денков - сега образователен

...
Христо Петров-Ицо Хазарта и проф. Николай Денков - сега образователен
Коментари Харесай

Ицо Хазарта и проф. Денков ще дадат нов тласък на образованието |

Христо Петров-Ицо Хазарта и проф. Николай Денков - в този момент учебен министър, който е избран в топ един % в света като учен от Станфордския университет, ще създадат конкурентен тим в образованието.

Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков по Нова тв. Когато се съчетаят човек като проф. Денков с човек като Христо Петров, който за мен е един водач в връзката, ще дадат нова посока и нов подтик на българското обучение, счита той.

Бих желал да видя проф. Денков като министър на образованието, само че това не значи, че разпределям постове, добави Петков. Аз бих се чувствал най-полезен като 121-ят народен представител на смяната. 

Аз постоянно съм харесвал неговото изкуство и смисъла, който той вкарва в своите песни. Понеже в нашата листа има доста икономисти и адвокати, нямахме задоволително хора на изкуството, отидох персонално да го поканя. Прекарахме доста време в диалози и Ицо Хазарта се оказа още по-задълбочен и логичен човек. Говорихме доста по тематиката за образованието, а не толкоз за културата. Много съм горделив, че той води нашата листа в „ Люлин ”, добави Петков. 

Говоря си с Мика Зайкова, не знаех, че Има Такъв Народ не я включват в си. Говорил съм и Крум Зарков, не. Говоря си с Мая Манолова, с Арман Бабикян, приказваме си с Христо Иванов, с ген. Атанас Атанасов - поддържаме връзката, изясни Кирил Петков. 

До края на деня или на следващия ден предизборната ни стратегия ще бъде качена на новия ни уебсайт, 

Вярваме, че Специализираната прокуратура се употребява като бухалка и - когато станем част от ръководството на смяната, тя няма да работи по този начин, сподели още Петков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР