Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е

...
Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е
Коментари Харесай

Христо Николов от МГЕРБ е един от загиналите в тежката катастрофа край Ловеч

Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е измежду починалите при зверска злополука край града предходната нощ. 

 

При тежък пътен случай нощес е умрял нашият безценен другар и сътрудник Христо Николов от МГЕРБ Ловеч. Няма място за думи, единствено неизмерима тъга. МГЕРБ изрича най- откровени съболезнования на фамилията, оповестиха от младежката организация на партията на Бойко Борисов. 

 

 

 

" При тежък пътен случай, нощес е умрял нашият безценен другар и сътрудник Христо Николов от МГЕРБ Ловеч. Няма място за думи, единствено неизмерима тъга ", написа от своя страна Георг Георгиев.

 

 

 

Още не мога да допускам. Почивай в мир, Ице! Никога няма да те забравим!, написа някогашният министър на Министерство на регионалното развитие Николай Нанков, който е лидер на листата на ГЕРБ в района, във фейсбук. 

 

 

 

За злополуката с трима починали и двама потърпевши на пътя Ловеч - Плевен заяви Окръжната прокуратура, която управлява следствие по досъдебно произвеждане по отношение на злополуката. 

 

По първични данни на 7 август към 23,56 ч. на път II-35 Ловеч-Плевен (при км 35+700 в региона на бензиностанция „ Шел “) при мокра пътна настилка и на дясна крива лек автомобил " Ауди ", пътуващ в посока към Ловеч, с лидер 22-годишен мъж от Ловеч е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където е последвал удар в движещия се в посока от Ловеч към Плевен лек автомобил " Фиат ", ръководен от 32-годишен мъж от Плевен.

 

В резултат на произшествието на място са умряли лидерът на „ Фиат “-а и двама пасажери от „ Ауди “-то - мъж на 32 години и жена на 21 години. Водачът на лекия автомобил „ Ауди “ и 20-годишна пътничка от същото транспортно средство са настанени в болница в тежко положение. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР