Христо Михалков, Иван Велков и Мартин Профиров гостуваха в Coolt

...
Христо Михалков, Иван Велков и Мартин Профиров гостуваха в Coolt
Коментари Харесай

Група P.I.F. за новия си албум: Всички песни са записани с Димо и са много лични

 Христо Михалков, Иван Велков и Мартин Профиров гостуваха в " Coolt " по " БТВ ", с цел да опишат за новия албум на група P.I.F.

" Всички 9 части са записани с Димо. Песните са доста персонални, една е към Бога, друга е към починалата му майка. Това е албумът на Димо – доста прочувствен, без взаимни отстъпки. Няма нищо общо с другите ни планове. Всъщност песните бяха 10, само че едно парче го оставихме за различен път. Беше с текст, който Димо искаше да сменим. След време хората ще го чуят с нов текст “ – споделиха музикантите.

Те допълниха, че клипът към песента " OPUS 4 " е юридически цели три месеца, защото в него вземат участие 46 души, а фотосите са направени на 35 местоположения.

" Това са все хора, свързани с Димо по някакъв метод – от купонясване до работа. Всички откликнаха без никакви условия. Впечатлен съм от вниманието и уважението. Благодаря на всички и на режисьора Николай Мутафчиев, който бе доста непосредствен с Димо. Именно той е направил фрагмента с него, който виждате в края на клипа. Сниман е малко преди Димо да влезе в болничното заведение. Не знаехме за този кадър “ – призна Иван Велков.

Групата ще продължи да съществува като ще кани гост-вокалисти.

За да показа албума, P.I.F. потегля на турне – Варна (13 юни), Бургас (14 юни), София (24 юни) и Пловдив (25 юни).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР