Христо Крушарски все още притежава 50 процента от акциите в

...
Христо Крушарски все още притежава 50 процента от акциите в
Коментари Харесай

Крушарски: Бербатов като обикаля стадионите, купува ли си билети?

Христо Крушарски към момента има 50 % от акциите в Локомотив Пловдив, призна самия предприемач пред „ Мач Телеграф “. Това значи, че новите притежатели на „ черно-белите “ към момента не са изпълнили изискванията по контракта да тяхното прекачване, който стана факт напролет.

Крушарски не взе участие в ръководството от към този момент три месеца, само че когато е в България не пропуща мачове на отбора, който под негово управление завоюва три купи и стигна до сребърните медали. В момента Крушарски е по бизнес в Южна Америка и по тази причина не бе в формалната ложа на „ Лаута “ при успеха над Пирин Благоевград.

„ Аз съм още на половина притежател на Локомотив Пловдив, само че все пак открих метод да си купя абонаментна карта да оказвам помощ на тима и по този метод. Чух от вас, че Димитър Бербатов е бил на два мача в Пловдив, а по-късно е отишъл на ЦСКА 1948 – Левски. Обикаля всички игрища. Имам запитване към него като към кандидат-президент на БФС. Дали си е купил билет за някои от упоменатите дуели? Инвестира ли малко в българския спорт или още са му зашити джобовете?, изясни Крушарски по телефона от Аржентина.

„ Надявам се Локомотив, както потегли добре и да продължава добре новото състезание. Пожелавам му триумф “, сподели още Крушарски.

Той предвижда и, че в борбата за присъединяване в евротурнирите през този сезон съществено ще се включат Черно море на Илиан Илиев и ЦСКА 1948.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР