Христо Крушарски разкри, че е намерил партньори, които да му

...
Христо Крушарски разкри, че е намерил партньори, които да му
Коментари Харесай

Финансова инжекция за Локо , Крушарски мечтае за титла

Христо Крушарски разкри, че е намерил сътрудници, които да му оказват помощ в издръжката на Локомотив (Пловдив).

Собственикът на „ черно-белите “ анонсира още към Великден, че ще има положителни вести за клуба и явно те към този момент са факт.

По думите му хората, които ще оказват помощ, имат съществени контакти в чужбина и достъп само че капиталови фондове. Представител на новите сътрудници, които се чака да допринесат за повдигането на бюджета на Локо и гарантирането на финансова непоклатимост, към този момент е почнал работа на „ Лаута “.

Литовецът Лауринас Розгис, който от години има бизнес и в България, ще извършва функционалности на финансово-административен шеф. Той към този момент е бил показан пред треньора Александър Тунчев и спортния шеф Георги Иванов.

„ Това са промени за напредък. Надяваме се да имаме по-добри вероятности и да подготвим добър тим за третото следващо присъединяване в европейските шампионати. В момента събират нужните играчи, с цел да имаме тим, който да не отстъпва. Аз към този момент споделих, че идващото предизвикателство ще е офанзива на купата. Мисля, че постигнахме задоволително, с цел да приемете думите ми на съществено. Искам да изиграем и най-малко три кръга в новия шампионат Лига на конференциите “, разяснява Крушарски пред „ Мач Телеграф “

„ В момента съм по срещи. Ще поговорим на мира в идващите дни “, сбит бе самият Розгис, потърсен за коментар. Той има опит като шеф и съучастник в няколко компании от сферата на не банковото кредитиране. Декларирал е съществени контакти в Русия, Украйна и други страни. Той ще взе участие в ръководството на клуба, без да се меси в спортната част. Надеждите са Локомотив да стане по-конкурентен на трансферния пазар и да предлага по-високи заплати, с които да притегли в действителност класни попълнения. Собственикът обаче упорства и за налагането на повече млади българи в състава. В идващите дни новите сътрудници в Локомотив ще слагат и свои рекламни пана на стадиона, а Розгис ще бъде показан и пред футболистите в понеделник, когато тимът ще започва подготовката си за идващия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР