Христо Крушарски няма да продава Локомотив Пловдив. Това обяви самият

...
Христо Крушарски няма да продава Локомотив Пловдив. Това обяви самият
Коментари Харесай

Крушарски няма да продава "Локо" Пловдив

Христо Крушарски няма да продава " Локомотив " Пловдив. Това разгласи самият той в отворено писмо, оповестено на клубния уебсайт.

Ето цялостният му текст:

Отворено писмо
От: Христо Георгиев Крушарски - главен акционер в " Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД "

От: Ръководството на клуба
Уважаеми госпожи и господа,

По мотив на тиражираните в медийното пространство изказвания, че " Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД " ще смени своя притежател и че господин Бенедето Манчини ще придобие главния пакет акции на Клуба, бихме желали да заявим следното:

1. Към сегашния миг, притежаваните от господин Христо Крушарски акции в " " Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД " не се оферират за продажба и няма да бъдат продавани. Държим да отбележим, че господин Манчини е съответно известен за позицията на притежателя по този въпрос. Всички изказвания в противоположната тенденция, считаме за опити за дестабилизиране на клуба и уронване на престижа му.

2. " Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД ", в лицето на неговото управление и притежател, са отворени за градивни оферти за съдействие, които могат да доведат до още по - положителни спортни резултати. Считаме, обаче, че сходни оферти следва да бъдат правени в сходство с одобрените правила за бизнес връзка, при ясно и тъкмо изтъкване на планове, на поети задължения и всевъзможни други условия. Уверяваме всички почитатели на тима, медиите и останалите заинтригувани лица, че при положение на смяна на позицията ни, ще бъдат навреме известени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР