Христо Кръстев беше назначен за началник в Годеч от Бойко

...
Христо Кръстев беше назначен за началник в Годеч от Бойко
Коментари Харесай

Полицаи уличиха шефа си, че фабрикува доказателства, за да увеличава „разкриваемостта“

Христо Кръстев беше назначен за шеф в Годеч от Бойко Рашков
Полицаи настояват, че шефът на районното полицейско ръководство в Годеч – основен контрольор Христо Кръстев, е разпореждал на подчинените си да фабрикуват и подменят доказателства против обвинени за да увеличи статистиката за разкриваемост на закононарушенията и резултатите от работата на ръководеното от него ръководство. Това разкриха пред NOVA униформени, заставяни да вземат участие в порочната процедура. Те споделиха и за други нередности, осъществявани по заповед на началника им.

Според служител на реда шефът го е предиздвикал да упрекна в кражба мъж, в който не е имало откраднати движимости. Освен това негов сътрудник бил принуден да пусне арестуван пийнал зад кормилото родственик на кмета.

Същият Кръстев, който живее в София, всеки ден върви с полицейския джип на работа до Годеч и назад, изминавайки със длъжностен бензин дистанцията от 100 км. Така харчи 200 литра бензин на месец за персонални потребности, до момента в който патрулите са с непрекъснат дефицит на гориво, оплакаха се пред екипа на NOVA служители на реда от Районното ръководство в Годеч.

Кръстев е отпред на ръководството от юни, беше назначен на поста от Бойко Рашков.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР