Христо Киряков за който съобщихме, че е отправял заплахи за

...
Христо Киряков за който съобщихме, че е отправял заплахи за
Коментари Харесай

Арестуваха Киряка за заплахите за убийство и рекет към Тошо Куката, пратиха го в лудница

Христо Киряков за който съобщихме, че е отправял закани за ликвидиране и е рекетирал Тошо Куката е бил задържан и разпитан по формирана кореспонденция, научи TrafficNews . По информация на медията ни мъжът прочут като Киряка е бил арестуван във вторник за период до 24 часа.  Разпитани са очевидци, а Киряков е бил изпратен в Центъра за психологично здраве. Това не е първи път в който мъжа постъпва за лекуване в лудницата.
Прочетете още
Арестът идва откакто Тодор Чалъков, по прочут като Тошо Куката, разгласява в обществените мрежи скандални изказвания по какъв начин е изнудван за пари и получава закани за ликвидиране. Пред  TrafficNews  той описа, че се усеща заплашен и се тормози за живота си, като изпрати видео клип на който се вижда по какъв начин Христо Киряков му насочва обръщение за саморазправя във очевидно нетрезво положение. По думите на Куката това не е единственият клип с който разполага, по отношение на желанията на въпросния мъж към него.

„ Ако те видя още веднъж в Пловдив ти приключваш с твоя живот ”, приказва Киряков в клипа. После прибавя, че макар, че е под влияние на алкохол и опиати му споделя съществено, че ще го убие, като даже ще има оправдание, с цел да не го свържат с него.

По думите на Куката въпросният Киряков, или както му викат Киряка, не за първи път го заплашва, като през последните месеци се е опитал да го изнудва за пари и даже е развалил колата му. Заплахите идват в миг, в който Тошо Куката е обвиняем дружно с Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и Петко Караилиев – Чеченеца, поради скандалния клип в пловдивски мол, при който развеждат на каишка Денислав, за който се твърди, че е със специфични просветителни нужда.

Видеото със заканите може да видите тук:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР