Христо Калоферов е щастлив в личен план. Новата 2019-а година

...
Христо Калоферов е щастлив в личен план. Новата 2019-а година
Коментари Харесай

Христо Калоферов щастлив с нов мъж!

Христо Калоферов е благополучен в персонален проект. Новата 2019-а година донесе нова обич на журналиста. От няколко седмици водещият на новините на Нова телевизия е щастливо привързан с млад столичен ортодонт. Двамата се срещнали в интернет и бързо създали идната крачка.

От първите дни на януари те даже живеят дружно в жилището на Христо, написа "Уикенд ". Празниците също прекарали дружно, а в този момент възнамеряват и пътешестване до сантиментално място. Предишната връзка на Калоферов разруши сърцето му. Журналистът се раздели с приятеля си преди 2 години и дълго време бе самичък. Сега новинаря, който не крие гей ориентацията си, счита, че е намерил точния човек до себе си.

Зъболекарят към този момент употребява и автомобила на Христо. Журналистът му е поверил колата и избира да употребява градския превоз, макар че работното му място е на повече от 15 километра от неговия дом. Той обаче избира да мине това разстояние с влакче на метрото, вместо с лека кола. Обяснявал, че по този начин е и по-евтино, и по-удобно. Спестява се висенето в тапи, търсенето на място за паркиране и напрежението от шофирането. Вместо това в метрото постоянно си носел нещо за четене и по този начин не усещал времето, до момента в който дойде на работа. След работа пък половинката му го прибира.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР