Христо Иванов ще бъде , съобщи той в града. При

...
Христо Иванов ще бъде , съобщи той в града. При
Коментари Харесай

Като водач във Велико Търново Христо Иванов покани Пеевски на дебат в "символната битка" на изборите

Христо Иванов ще бъде, заяви той в града. При последните два вота тази роля бе заемана от Калоян Янков. Смяната бе обоснована с.

Според Иванов вадейки Пеевски на напред във времето, му се обезпечава опция да получи имунитет, а въпреки това се заплашват всички тези, против които той има компромати в магистратурата, съдии, в службите, в обществения живот, в бизнеса, че " в случай че посмеят да се увлекат от концепцията за някакви промени, да разхлабят своята преданост към задкулисието, той е тук и може във всеки един миг да проговори ".

Аз се кандидатирам тук, с цел да можем да сложим тези въпроси директно на господин Пеевски, ще го поканим на спор, с цел да стартира да приказва и да приказваме.
 Христо Иванов,
съпредседател на "Демократична България "

Лидерът на " Да, България " счита, че това ще бъде символната борба на тези избори тъй като Търново е сърцето на българската държавност. " Тук е призната Търновската конституция, тук е учредена българската държавност като демократична, обществена, правова страна. Пеевски е отрицанието на всичко това. Той е въплъщение на модела, който подменя законността, конституционализма, публичността с корупция и задкулисие ", сподели той откакто благодари на Калоян Янков и локалната организация, че е признат за лидер.

Според Иванов след измененията в България и, които дефинира като най-близките сътрудници на България, с номинацията на Пеевски и поръчката му да бъде деен и да приказва, Движение за права и свободи демонстрира желание да премине към нещо като " терористична акция против българската народна власт в границите на демократичните средства ".

" Движението е притиснато в ъгъла, за първи път от 30 години поредно опцията му да взе участие във властта се слага под подозрение. Това се случва с помощта на твърдата позиция на " Демократична България ". В интернационален проект те изпадат в доста тежка изолираност. Решават да покажат зъби, че няма да си изоставят позициите си ", разяснява Иванов.

Пеевски, за който през предходната седмица интернационалното журналистическо следствие " Досиетата " Пандора " сподели, че е, ще бъде претендент и от Благоеград (от където се е явявал и преди).

Той се беше отказал да взе участие в изборите за 45-ти и 46-ти парламент през април и през юли тази година и претекстовете му за завръщане в този момент не са оповестени обществено. През предходната седмица, откакто, за която и до момента няма публична информация, пред публицисти той съобщи, че скоро ще се появява обществено и ще стартира да приказва за доста хора.

На изборите през юли Движение за права и свободи нямаше мандат от Велико Търново. Резултатът им бе 4 355 гласа (5.24%). " Демократична България " имаше един мандат със 7 226 гласа (8.70%).



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР