Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в

...
Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в
Коментари Харесай

Пеевски за Христо Иванов: Много срамно лъже! Готов съм на очна ставка

" Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да спре да лъже. Да пристигна пред вас и аз съм подготвен да дойда тук и да ме огледа в очите. На очна ставка съм подготвен незабавно ", съобщи, ръководител на ПГ на в отговор на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, съобщи кореспондент на.

" Янкулов или основен прокурор или началник на КОНПИ, Сава Петров - зам.-главен прокурор и ред други имена, които ще ги приказваме. Всички органи желае да покрие със свои хора. Но му беше отказано. Делкането не! ", изрично съобщи той. 

" Да спре да лъже. Много срамно лъже. Да спре да бъде прислужник на олигарсите и да стане заслужен български народен представител и да разбере, че е тук, с цел да работи за хората, както работи за хората ", съобщи Пеевски в коридорите на Народното събрание.

" Ако някой счита, че ще смаже - това време свърши. потвърди какво е правила през всичките години, какво прави за България. Тази Конституция я има с помощта на нас. Няма да позволим... в случай че си мислят, че ще си водят акцията върху нас.. ", сподели още ръководителят на ПГ на Движението. 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР