Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в

...
Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в
Коментари Харесай

Преизбраха Христо Иванов за лидер на Да, България

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше избран отново за водач на "Да,България ". Конгресът на партията не одобри оставката му, която той подаде ден след парламентарните избори на 14 ноември.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския бе единственият кандидат за нов мандат.

Над 600 от делегатите гласоподаваха "за ", 14 бяха „ срещу “ а 41 гласоподаваха „ въздържал се “.

"Считам това за голям ангажимент. Сравнително младата политическа организация счита, че имам незавършена работа, която мисля да довърша. Страната се трансформира, светът се транфромира, това ще докара до неустойчивости, които ще имат своето политическо измерение ", сподели Иванов.

"Очевидно не успяхме да реагираме на появяването на нов състезател, със свежи сили, който влиза от властта на терен, не успяхме добре да отиграем комбинацията сред парламентарни и президентски избори, които влязоха в много комплицирано взаимоотношение и тези неуспехи ги смятам за лична отговорност ", добави по време на брифинг след избора на водач Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР