Христо Иванов разясни пред депутатите на ДБ, какво се случва

...
Христо Иванов разясни пред депутатите на ДБ, какво се случва
Коментари Харесай

Христо Иванов за КПКОНПИ: Ако ще се прави бухалка, искаме и ние да участваме

Христо Иванов обясни пред депутатите на Демократична България, какво се случва в процеса на договарянията за сформиране на държавно управление с третия мандат. По думите му значимо изискване е не по какъв начин върви стопанската система, доставките на газ и цените, а това кой ще има присъединяване в бухалката КПКОНПИ, разкрива Tribune.bg.

Очаквайте извънреден запис от съвещанието на Групата на Демократична България в Народното събрание, което се излъчи онлайн.

Ето и цялото изявление на Иванов без редакторска интервенция:
Ива Митева се заяжда с писан текст. Спорният въпрос е по какъв начин на процедура се движи към промените към закона за КПКОНПИ. И е в две направления. Както знаете Политическа партия споделиха, желаеме този закон да бъде признат като авансово условия за това да одобряват поддръжка от Има Такъв Народ, Има Такъв Народ споделят, одобряваме го знаково на първо четене, обаче второто ще го гласуваме като има определен кабинет с изискването, че ще има доста корекции, които би трябвало да се създадат. Междувременно самите Политическа партия в лицето, на парламентарното им крило, не на Лена Бориславова, заеха позицията, че законът би трябвало да се ревизира съществено. Тоест съдържателната част от аргумента на Има Такъв Народ може да се откри компромис по нея, само че Тошко споделя, че ще гласоподават след избиране на държавно управление, тъй като желаят да са сигурни, че в случай че вие си извършите бухалка ние ще сме в обединението в която тази бухалка ще я ръководи. Иначе няма да ви гласуваме бухалка, след това да отидем на избори и вие да я контролирате.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР