Христо Иванов отговори на думите на Делян Пеевски, който по-рано

...
Христо Иванов отговори на думите на Делян Пеевски, който по-рано
Коментари Харесай

След два дни мълчание-Христо Иванов в оправдателен режим, не бил говорил за нов главен прокурор с Пеевски

Христо Иванов отговори на думите на Делян Пеевски, който по-рано съобщи, че съпредседателят на Демократична България му е седял в скута и е бил „ мазно туско кафе “, до момента в който са правили промените в Конституцията. Пеевски добави, че: „ Маските би трябвало да паднат, Христо. Искам да го знаеш, приятелю мой. Всичко свърши, вие сте ми ясни “.

„ Изведнъж господин Пеевски се самовзривява с следващия фойерверк от безвкусни пошлости. И в случай че на някой не му е ясно защо става дума и къде е казусът, мисля, че той го направи напълно ясно. Проблемът е, че Движение за права и свободи желаят да бъдат прикрит сътрудник на ГЕРБ в разпределението и не желаят да има ясни правила и регламенти с ясна политическа отговорност сред двете политически обединения, които носят отговорност за ръководството – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за това по какъв начин ще се разпредели цялата тази власт “, това съобщи Иванов.

Той изясни, че от тяхната групировка не престават, все пак, да имат вяра, че пътят е към договаряния и взимане на решения, а не избори и предизборна акция.

„ Няма да разясня изказванията на Пеевски. Нямам табиет да влизам в разкази от някакви срещи. Ние сме антична специалност, само че специалността, от която се вадят подобен вид компромати и се превръщаш самичък себе си в компромат, е по-древна от нашата и аз не я практикувам. Темата е регулаторите, основния прокурор. Ако по мое време бяха избирани такива основни прокурори, щях да си мълча изключително на фона на Нотариуса “, сподели той.

„ Движение за права и свободи имат справедлив интерес да си трансформират позиционирането във вътрешнополитически и интернационален проект. Това беше умно, само че в този момент Пеевски е на път да изгори всичко с това изхвърляне, тъй като сдържаността в никакъв случай не е била негова мощна линия. Никого не сме употребявали “.

Той отхвърли обединенията да са се употребяват между тях и назова тези изказвания „ интригантстване “.

По думите на Иванов не би трябвало Габриел да бъде тикана напред, тъй като Борисов бил водещият в диалозите. Освен това предложенията не били нови, а обсъждани месеци наред. Иванов желал да се каже какво утвърждават и какво – Не.

„ Дори да отидем на избори, отново би трябвало да вземем тези решения. По-добре в този момент да проявим самообладание и разсъдък и да се разберем “. Изрази вяра пристрастеностите да бъдат успокоени и обединенията да се върнат към естествените диалози.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР