Христо Иванов от ДБ заяви, че няма да бъде министър

...
Христо Иванов от ДБ заяви, че няма да бъде министър
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да бъда министър, добре е да дадем път на нещо ново

Христо Иванов от Демократична България съобщи, че няма да бъде министър и добави, че би трябвало да се даде път на нещо ново.

" Трябва да опазим парламентарната република. Вяра във фискалния разсъдък, което е доста значимо в един подобен интервал. Преди да желаяме от една или друга каста или промишленост, би трябвало да я чуем. Вярваме в институциите, процедурите, паметта. Няма по какъв начин да приказваме за народна власт, без да помним какво е било - тоталитаризмът, тъй като то постоянно надига глава и се връща назад. Виждам, че от ден на ден хора търсят правда, може би това значи, че всички сме подготвени за правосъдна промяна ", съобщи още съпредседателят на " Демократична България ".

Той добави, че би трябвало да се направи конституционна промяна в правосъдната власт.

Друг приоритет, за който ще работят от Демократична България, е електронното ръководство.

" Ще подкрепим амбициозна и сериозна стратегия за преодоляване на медицинските и стопански последствия на Коронавирус пандемията в България, сподели още Иванов.

По думите на водача на “Да, България”, диалозите с „ Продължаваме промяната “ вървят добре, само че има да се свърши още доста работа до подписването на съдружно съглашение. И когато то бъде приключено в елементи, би трябвало да бъде утвърдено от груповите управнически органи на “Демократична България”.

Според Иванов няма тематики препъни-камък, само че има още доста, които не са обсъждани. Въпреки това неговата оценка е, че е налице висока степен на консенсус по препоръчаните цели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР