Христо Иванов живее с 1500 лв. на месец в наследствен

...
Христо Иванов живее с 1500 лв. на месец в наследствен
Коментари Харесай

Христо Иванов живее с 1500 лв. месечно и в наследствен апартамент

Христо Иванов живее с 1500 лева на месец в унаследен апартамент, само че жена му е юрист с разнообразни по мярка възнаграждения. Това показа водачът на партия " Да, България " и съпредседател на " Демократична България " в изявление за bTV.
По думите му решението Радан Кънев да води евролистата  е взето дружно, защото Кънев " постоянно е бил от вярната страна на историята. "
Според Христо Иванов министър-председателят Бойко Борисов ще би трябвало да подаде оставка, тъй като " той не може да прокара едно решение. Хората не могат да бъдат затворени в този пинг-понг сред Корнелия Нинова и Борисов. "
На въпрос дали са си дали прошка предишните несъгласия Радан Кънев отговори, че " в политиката гласоподавателите са тези, които простят. " Той добави, че намира това, което се случва за доста естествено: " Нито сме най-опитните политици, нито сме безгрешни хора. "
По думите му основна спънка за Шенген са " разединените патриоти " и неразкритата продажба на български паспорти: " Ако продаваме български паспорти съществено ли мислим, че някой ще допусне да продаваме шенгенски паспорти? "
Радан Кънев е на мнение, че " всички значими решения в България се отсрочват в последните 10 години ".
На въпрос дали ще остане дружно с Христо Иванов Кънев отговори:
" Аз ще остана дружно със жена си, само че ще бъдем политически съдружници ". Кънев показа, че има приход от 2500 лева и живее в апартамент от 70 кв. м в ж.к. " Дървеница. " Уточни и че има тераса .
Припомняме, че по-рано водачът на " Воля " и претендент за евродепутат Веселин Марешки показа: " Живея с много левове на месец, по-голямата част ги давам за щедрост. Между 2-3-5 000 лв. на месец, зависи дали пътувам – повярвайте ми, една шопска салата дневно ми стига. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР