Христо Иванов и целият Изпълнителен съвет на ПП Да, България

...
Христо Иванов и целият Изпълнителен съвет на ПП Да, България
Коментари Харесай

ВИДЕО Христо Иванов пое мъжки отговорност и подаде оставка като председател на "Да, България"

Христо Иванов и целият Изпълнителен съвет на Политическа партия " Да, България " са подали оставка през днешния ден от управлението на партията. Това съобщи той в живо лъчение в обществените мрежи.



" Започнахме да вършим разбор и оценка на този резултат. Днес организирахме изпълнителен съвет на Политическа партия " Да, България ". Обединихме се от мнението, че резултатът е извънредно неприятен. Той сподели доста съществено оттегляне на изборите от 11 юли и пролетните избори на 4 април. "

Това е доста сериозен удар на способността на " Да, България " да извършва идеите, с които се е натоварила, съобщи той, и знак за отдръпване на доверието от поддръжниците им.

" От тази позиция през днешния ден си депозирам оставката като ръководител на " Да, България ". Колегите от Изпълнителния съвет също си подават оставката, "  добавя Иванов.  " Аз нося отговорност за този резултат, този резултат е доста неприятен. "

И добавя, че на следващия ден ще се свика Национален съвет на партията, на който ще се предложат две основни решения - първо, насрочване на Национална конференция на партията, на която да бъде определено ново управление. И второ - да се даде мандат на депутатите на " Да, България " да поддържат ръководство с мандат на " Продължаваме промяната ".

" Ще предложа преди нея да бъдат извършени поредност от вътрешнопартийни полемики, на които да се разиска по какъв начин ще се развива партията и какво ще е бъдещето й ", каза досегашният водач.

Той съобщи, че най-голямата отговорност за неприятният резултат се пада на него. И означи:

" Моите сътрудници работиха извънредно безрезервно. Благодаря на всеки, който ни поддържа. На всеки един доброволец, член на СИК. Този труд и това, което съставлява " Демократична България ", не са нещо, което да бъде подценено и изхвърлено. Трябва да назоваваме проблемите, само че дано пазим и инструмента. "

Минути по-късно и Иво Мирчев, един от членовете на управителния орган на партията, разгласи оставката си във Facebook. Той също изрази признателност към всички в екипа на партията.

" Доверието, голямата вложена сила и вярата на всеки от тези хора за мен постоянно са означавали най-много отговорност. Именно поради това през днешния ден депозирам оставката си като член на Изпълнителния съвет на “Да, България! ”. Защото по този начин се прави и по този начин е вярно ", написа Мирчев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР