Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание българския израз

...
Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание българския израз
Коментари Харесай

Трифонов: Христо Иванов и ПП изпълват със съдържание израза „Сърби, боли, драго ми е“

" Христо Иванов и Политическа партия изпълват напълно със наличие българския израз „ Сърби, боли, драго ми е “. Щеше да е смешно, в случай че не касаеше обществени хора с искания, които, на всичкото от горната страна, сега ръководят страната. Вие - Христо, Кирил и Асен, в последна сметка желаете ли Делян, или не го щете? "

Това написа в профила си във Facebook водачът на " ИТН " Станислав Трифонов.

" Но през днешния ден Христо Иванов съобщи от трибуната на Народното събрание, че доста желае Движение за права и свободи, но няма предпочитание. А по-късно се оказа, че един час стои в стаята на Движение за права и свободи. Аз съм удобен човек, само че стартирам да се комплицирам. Ще вършат ли секс младите сътрудници или единствено ще се целуват? Няма неприятно. Целувките са хубава и сантиментална работа. Но от целувките единият от сътрудниците може да се възбуди и да се стигне до правене на обич. А при правенето на обич зависи от коя страна на любовното оръжие се намираш ", гласи още постът.

" А Христо Иванов и Политическа партия са от другата страна на любовното оръжие. Така че би трябвало да одобряват ориста си, тъй като сами си я пожелаха ", приключва водачът на Има Такъв Народ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР