Христо Иванов е с огромен потенциал. Това е човекът, от

...
Христо Иванов е с огромен потенциал. Това е човекът, от
Коментари Харесай

Христо Иванов е с огромен потенциал, но оставя Цонева и Мирчев да дерибействат |

Христо Иванов е с голям капацитет. Това е индивидът, от който дясното има потребност, само че когато оставя хора като Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев да деребействат, трябва да му се търси сметка. Има възможност да се поправи.

Това съобщи общинският консултант от Демократична България Методи Лалов, който през вчерашния ден оставките на съпредседателя на Демократична България, Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев от управлението на " Да, България ". 

„ Направих това, с цел да има обществен диалог, защото за жалост в организацията от много време подобен липсва. Има напрежение, локалните структури биват неглижирани. Липсва разговор, изясни Лалов. По думите му партията е основана, с цел да бъде хоризонтална конструкция. В момента обаче с какво се разграничаваме от останалите партии – в последния миг се показват листи, без необятно разискване, без да се даде път на младите, сподели още Методи Лалов.

Той съобщи, че казусът да се случва това са Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Поискал е оставката и на Христо Иванов, тъй като като водач поема цялата отговорност.

„ Той оставя хора да извращават концепцията, която е „ Да, България “, съобщи още Лалов. „ Ивайло Мирчев излезе и вместо да каже, " има проблем, ще приказваме за това ", той стартира да прави внушения за Пеевски. Няма вид хората, които сме демократично настроени, да сме обвързани с Пеевски, Прокопиев или Ковачки “, категоричен бе той. 

Над 10 индивида от младежката организация напущат, Калоян Янков, който беше ръководител на комисията " Росенец ", няма да бъде в листите,  акцентира Лалов. 

Не може, когато имате причини, да се дава отговор с компромати. Не може Ивайло Мирчев непрестанно да приказва какъв брой доста пари е дал за партията. Хората имат потребност от демократично посланичество, а ще получат едно властническо такова, сподели още Методи Лалов. Когато се попълнят листите в последния миг, пълнят се листите с хора с клиентилистки планове. Сега е моментът да се приказва, безапелационен бе той. 

От неприятната прокуратура ще получа по-бързо информация в сравнение с от личната си партия. Поисках информация за изхарчените пари, 60 дни очаквам, разяснява още Лалов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР