Христо Иванов е откровен песемист, че българските служби ще направят

...
Христо Иванов е откровен песемист, че българските служби ще направят
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не вярвам прокуратурата да направи нещо по Барселонагейт

Христо Иванов е прям песемист, че българските служби ще създадат нужното по случая  " Барселонагейт ".

" По закон българската прокуратура е длъжна да се самосезира, когато в медийното пространство от много време попада тази информация. Очаквам да има едно замитане под килима. Защото Гешев на това се крепи. Затова Борисов, ГЕРБ и Движение за права и свободи крепят Гешев. За да им обезпечава това замитане и да не се организира конституционна промяна ”.Така в ефира на Нова тв водачът на „ Да, България ” Христо Иванов разяснява отчета на испанските управляващи, изпратен до Министерство на вътрешните работи.

Иванов беше безапелационен, че не чака обективно следствие на проблема с „ Барселонагейт ” до момента в който Иван Гешев е отпред на прокуратурата.

„ Още преди години трябваше да се проверява тази фактология. Аз, несъмнено, не съм виждал този испански отчет, само че доколкото разбирам това са обстоятелства и връзки сред лица, които имат избрани свързаности с Борисов и други проблеми, които навеждат на сериозен риск от пране на пари. Тази фактология е известна от години, с помощта на българските проверяващи публицисти. Трябва да чакаме дейности от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Без прокуратурата това няма по какъв начин да стане, само че това са институции, които имаме учредения да считаме, че  са надълбоко свързани с Борисов ”. 

Лидерът на " Да, България " напомни и други неразследвани проблеми и даде образец със  записите, изтекли преди две години, на които „ потвърдено се чува гласът на Бойко Борисов ”. „ На тези записи Борисов беседва с Валентин Златев. Там e очевидноq че той е в състояние да оказва напън на Златев в качеството му тогава kd лице от управлението на „ Лукойл ”. Друг проблем беше и неплащането дълго време на налози от „ Лукойл ” в България. Това са типични образци за корупционни схеми ”, уточни Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР