Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за Македония.

...
Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за Македония.
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за Македония

Христо Иванов да бъде по този начин добър да замълчи за Македония. Това, което той отбрани през днешния ден от трибуната на Народно събрание, е непознат, не народен интерес!

Това обръщение отпръви към водача на Демократична България Христо Иванов ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен вицеприемиер и министър на защитата Красимир Каракачанов. Повод за острата му реакция във Facebook стана речта на Иванов по време на откриването на 46-ото Народно заседание, по време на която той направи следното изявление:

„ Ние в този парламент би трябвало да отстоим българския народен интерес. Трябва да проявим неотстъпчивост, само че и храброст и да решим казуса с районен съд Македония. Трябва да отстоим истината, само че би трябвало и да намерим метод да станем дружно членове на Европейски Съюз, тъй като това е българският народен стратегически интерес “.

Ето по какъв начин без никой да го пита Христо Иванов самичък посочва посоката на дейности на новите управници. Или по-скоро наместници на външни сили. Защото след такова изявление надали към този момент има подозрение, че Демократична България и останалите в новата четворна коалиция са просто марионетки на външни ползи, обръща внимание още водачът на Вътрешна македонска революционна организация в гневния си пост и отсича изрично:

Нашият народен интерес е в Европейски Съюз да влезе другарска, а не антибългарска Македония!

Ето целия текст:

При откриването на новия парламент Христо Иванов си разреши да каже следното: „ Ние в този парламент би трябвало да отстоим българския народен интерес. Трябва да проявим неотстъпчивост, само че и храброст и да решим казуса с районен съд Македония. Трябва да отстоим истината, само че би трябвало и да намерим метод да станем дружно членове на Европейски Съюз, тъй като това е българският народен стратегически интерес “.

Това стана на фона на гласуването за ръководител на Народното събрание, в което зад Ива Митева от Има Такъв Народ застанаха така наречен партии на митинга, само че застана и Движение за права и свободи. Именно Движение за права и свободи даде тил на обединението със странното редуциране ИБ(Г)НИ, Демократична България и Има Такъв Народ. Дори единствено назоваването на тези абревиатури извиква насмешливи асоциации. А тези хора се канят да ръководят страната.

Нещо повече, разрешават си тежки словоблудства с изрази като „ народен интерес “. Ето по какъв начин без никой да го пита Христо Иванов самичък посочва посоката на дейности на новите управници. Или по-скоро наместници на външни сили. Защото след такова изявление надали към този момент има подозрение, че Демократична България и останалите в новата четворна коалиция са просто марионетки на външни ползи.

А националният интерес на България е елементарен. Той е Македония да знае и помни българската си основа. Защото това е историческата истина и това дава независимост на днешните хора в Македония, които желаят да живеят с истината, а не с лъжата, наречена „ македонизъм “. Какъв различен интерес може да има с изключение на истината и справедливостта?

Нашият народен интерес е в Европейски Съюз да влезе другарска, а не антибългарска Македония. Затова Христо Иванов да бъде по този начин добър да замълчи за Македония. Защото това, което през днешния ден сподели, може да е всевъзможен различен, само че не и български интерес.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР