Христо Гидиков е новият председател на Младежки общински съвет (МОС)

...
Христо Гидиков е новият председател на Младежки общински съвет (МОС)
Коментари Харесай

Христо Гидиков е новият председател на Младежкия общински съвет Стара Загора

Христо Гидиков е новият ръководител на Младежки общински съвет (МОС) Стара Загора с мандат 2021-2022 година. Единадесетокласникът в ПГСАГ „ Лубор Байер “ клас със компетентност " Транспортно строителство ", беше определен измежду четирима кандидати. След оспорвана полемика, в коятo всеки от участниците изложи своите визии за развиване и доста заложени въпроси към всеки от тях, беше извършено скрито гласоподаване. Победител във втория тур беше Гидиков. Той е деен член на МОС за трета поредна година, член е и на Лео клуб Стара Загора Августа.  



Основните моменти в представянето на новия ръководител бяха дейното другарство сред младежите на разнообразни равнища и начинания. Той показа план за залесяване на парк " Аязмо ", както и за отделяне на „ стаи навън ” в дворовете на учебните заведения за осъществяване на занятия и занимания по ползи. В програмата му са включени още събития в поддръжка на предварителната защита на ПТП, чистотата на околната среда, образования и семинари за развиване на лидерски умения и личностно развиване.  

„ Изборът ми за ръководител на МОС е задоволство за мен и горделивост за моите родители. Успях да извоювам това достижение израствайки във времето и трупайки персонален опит посредством образования и интензивност. Най-важна за мен е оценката на моите другари от МОС. Те одобриха положително моята кандидатура и ме поддържаха. Ще дам всичко от себе си, с цел да оправдая поддръжката, че застанаха до и зад мен, и ще се стремя МОС да имаме доста добър и конструктивен мандат. Водещото за мен е, че ние младежите от МОС би трябвало да бъдем дейни в живота и света към нас, да генерираме хрумвания в интерес на личностно и гражданско израстване на младежите и най-важното да увличаме връстниците си посредством събития и начинания, с цел да осъществяваме нашите хрумвания в тази тенденция “, безапелационен е новият ръководител на Младежки общински съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР